koffie proefpakket

Een proefpakket kan je als koffieliefhebber helpen om op een gemakkelijke manier kennis te maken met een nieuwe koffie.

Er zijn steeds meer koffiemerken verkrijgbaar, maar wat is de ideale koffie voor jou. Smaak is persoonlijk, maar we kunnen je zeker op weg helpen in je keuze. Wij hebben vast 4 pakketten voor je samengesteld op basis van veel gevraagde soorten.

Koffiebonen proefpakket.

  • koffie pakket Winnaars; hierin hebben we koffiemerken samengesteld die prijzen hebben gewonnen. denk hierbij aan koffie smaak wedstrijden of uitstekende klantbeoordelingen door klanten.
  • Koffie pakket  Premium ; Iedere koffiebrander heeft een koffie in zijn assortiment, die er met kop een schouder bovenuit steekt. een aantal van de koffie’s hebben we samengevoegd in het proefpakket Premium.

 koffiebonen proefpakket  100% arabica

  • Koffie pakket 100% arabica ; Dit is een pakket samengesteld voor de liefhebber van een wat mildere koffie. 100% arabica kermerken zich door de hoge kwaliteit in koffie. drink je de hele dag door in diverse variaties, dan is dit pakket de juiste keuze.

Italiaanse koffiemerken proefpakket

  • ons laatste pakket is het traditioneel Italiaans pakket; een samenstelling van 3 koffiemerken waar je de passie voor koffie proeft in je kopje. De jarenlange traditie en passie voor het zwarte goud.

Zelf koffiepakket samenstellen?

Zit je pakket er niet bij en wil een een persoonlijk samengesteld pakket? voor ons geen probleem. We helpen je graag met de juiste keuze en een goed advies. Neem voor je vragen – bij voorkeur per E-mail- contact op met onze klantenservice.

Zakelijke koffiepakket

Ben je op zoek naar iets anders voor je medewerkers of zakelijke relaties?

Steeds meer mensen hebben thuis of op kantoor een koffiemachine staan. een cadeau van koffiebonen is hierdoor steeds meer een passend cadeau.

Interesse in een koffiecadeau? Wij helpen je graag verder. neem contact met ons op voor een passend advies .