Caffe Diemme koffiebonen.

Perfecte koffie bestaat niet? Al hoewel, Caffe Diemme koffiebonen schuren er zeer dicht tegen aan met hun Diemme Oro. Een ideale koffie voor je espresso, maar ook zeer geschikt voor je Cappuccino en Latte Macchiato. Prettige bijkomstigheid is ook nog dat de Caffe Diemme koffiebonen geschikt zijn voor bijna iedere koffiemachine. Probeer hem maar eens en ga genieten van koffie in perfectie.


Caffe Diemme, De bijna perfect koffie

het verhaal van caffe Diemme koffiebonen

Sinds 1927 is Caffe Diemme een van de traditionele koffiebranders in Italië. Gerund door de 3e generatie van de familie Dubbini. De branderij heeft zich in de afgelopen jaren doorontwikkeld naar een moderne koffiebranderij waar innovatie en de traditie sterk met elkaar verbonden zijn.  Vanuit het Noord Italiaanse Padova bereiken de heerlijke  Caffe Diemme koffiebonen diverse landen in Europa.

Geliefd bij de koffiekenners als koffie en koffiemerk met een mooie volle smaak.

Loyaal aan de koffieliefhebber met passie voor kwaliteit.

Dit is hoe Caffe Diemme koffie zich zelf het beste omschrijft en dat al jaren lang. Door hun uitgebreide kennis in de koffiemarkt; zowel voor thuis al in de horeca heeft Caffe Diemme zich in de koffiemarkt geplaatst als koffiebranderij met een premium standaard in koffie. “iedere dag stoppen we al onze passie voor het branden van koffie in onze producten”

Premium koffiebonen voor de liefhebber.

Caffe Diemme wil het premium merk zijn voor de koffieliefhebber met een hoge standaard en daarvoor investeert Caffe Diemme in  kennis om zich constant te verbeteren. Het doel is de koffieliefhebber optimaal laten genieten van een uitstekende koffie.