Caffe New York koffiebonen

Caffe New York koffiebonen. Wil het beste van het beste in koffieland? Dan moet je zeker deze koffiebonen bestellen. Met Caffe New York koffiebonen maak je de allerlekkerste espresso’s en cappuccino’s. Caffe New York was ook nog test winnaar van de espresso-test die door het blad Feinschmecker (Duitsland) werd georganiseerd. Als dat geen goede reden is .


Caffe NewYork, voor als je het beste van het beste wilt.

Klein en ambachtelijk in koffie.

Caffé New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia, een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat, dit proef je terug in de kwalitatieve koffiebonen melanges .Het merk is in Nederland nog vrij onbekend onder het grote publiek, maar wel bij de liefhebbers van premium koffie.

Op de koffie bij Caffe New York

Caffe New York koffiebonen danken hun naam aan de gelijknamige bar welke in 1930 werd opgericht door Ugo Incerpi. De eigenaar van Bar New York kocht een machine om koffie te roosteren, zodat hij zelf kon bepalen welke koffie hij zijn klanten gaf. Dit was een geweldig succes. ze kwamen vanuit heel Italie om zijn geweldige espresso te drinken. In de jaren ’70 groeide ze uit naar een kleine koffiebonen-branderij achter het café ‘Caffé New York’ in Montecatini Terme. Dochter Loretta Onori en haar zoon verhuisden de koffiebranderij later naar Pistoa, de huidige locatie van de koffiebranderij. Bar New York in Montecatini Terme is er nog steeds, en nog altijd met die geweldige koffie.

Maak kennis met Caffe New York koffiebonen

Zijn Caffe New York koffiebonen nog onbekend voor je? Heel begrijpelijk. Het is geen merk dat bakken met geld uitgeeft aan reclame. Maar vraag aan ervaren espresso liefhebbers of ze het merk kennen en grote kans dat ze met enthousiaste verhalen komen.