Caffe Parana koffiebonen

Caffe Parana is in 1960 onstaan uit een passie om alleen de allerbeste koffie te creëren voor de koffieliefhebbers in Rome. Dit succes heeft zich doorvertaald naar de koffieliefhebbers en koffiebars in vele landen in de wereld. Koffie zoals de Italiaan vind dat deze moet zijn, proef je in de koffiesoorten van Caffe Parana.

Ben je nog niet bekend met deze koffie? dat begrijpen wij best. Maar ben je wel eens in een echt koffiehuis in Rome geweest, dat heb je hem misschien zonder erg al van genoten.


Alleen de allerbeste koffie komt uit Rome.

Caffe Parana  Made-in-Italy kwaliteit 

De ervaring van Caffe Parana is het bedienen van koffieliefhebbers in de koffiebarretjes en voor thuis, die jarenlang alleen maar uitstekende koffie willen drinken. Deskundigheid, aandacht en continue zoektocht naar kwaliteit vormen de basis voor de brandprocessen en -diensten die Caffe Parana aan de koffieliefhebber wil aanbieden.

Caffe Parana; De smaak van Italie

De Giannelli-familie is altijd betrokken geweest bij de productie en het behoud van de echte Italiaanse espressokoffie. De branderij van Paranà is opgericht in 1960 dankzij de ervaring en passie van de oprichter Ruggero Giannelli. Hij produceert alleen geselecteerde hoogwaardige melanges. Ruggero, sinds het begin van de jaren 1950, zette de activiteit voort die zijn vader Emilio begon voor de verkoop van ruwe koffie in Italië namens nationale importeurs. In 1960 besloot Ruggero, dankzij de ervaring opgedaan in de groene koffiebusiness, een productie-installatie te vinden en het huidige koffiebedrijf Paranà in Rome op te richten.