Lucaffe koffiebonen

Lucaffe koffiebonen

Lucaffe koffiebonen. Ontstaan als een kleine ambachtelijk koffiebranderij in Brescia, is het bedrijf in in minder dan 14 jaar gegroeid tot een wereldwijde speler in Italiaanse koffie en koffiemachines. Werken en denken als een Multinational, maar de koffiebranden op de traditionele Italiaanse wijze. Het is een van de succesverhalen van de  Lucaffe koffiebonen


Lucaffe; Wereldspeler op ambachtelijke wijze

Espresso koffie vanuit het hart.

Koffiebonen voor espresso gemaakt vanuit het hart. Zo kan je de basis van Lucaffe koffiebonen wel noemen. Een nauwkeurige selectie van de rauwe koffiebonen en het verwerken van de bonen volgens de Italiaanse traditie van ambachtelijk branden.

Van ambachtelijke branderij naar wereldspeler in koffie.

Ontstaan in 1996 in de buurt van het Gardameer en in zeer korte tijd uitgegroeid tot wereldspeler van formaat in koffie. Gian Luca Venturelli oprichter en huidige eigenaar van Luccafe is nog steeds de drijvende kracht achter dit koffiemerk. Zijn visie van ambachtelijk blijven branden en mondiaal denken hebben het bedrijf gebracht naar een wereldspeler in koffie. Luccafe koffiebonen zijn verkrijgbaar in meer dan 60 landen in de wereld.