Varesina caffe koffiebonen

Varesina Caffe is in Nederland nog een vrij onbekende koffie. Toch zijn Varesina Caffe koffiebonen razend populair bij de mensen die hem gedronken hebben. In onze webshop is de Varesina Silver melange al voor het 3e jaar uitgeroepen tot meest verkochte koffie en zijn de klantenbeoordelingen voor deze koffiebonen lovend.


Een verhaal van passie.

Passie voor koffie sinds 1919.

De eerste espresso van “Varesina caffe” werd geserveerd in 1919 in de toen gloednieuwe koffiebranderij midden in het historische stadscentrum van Varese (Italië).
Er zijn bijna 100 jaar voorbij gegaan, maar nog steeds gebruikt “Varesina caffe” dezelfde samenstelling van ingrediënten dat aan de basis stond van het succes.

Wereldwijd een commercieel succes.

Niet alleen de samenstelling van de ingrediënten, maar ook de passie en het oog voor detail tijdens iedere fase van het brandproces hebben gezorgd voor het commerciële succes van “Varesina caffe”.
Iedere dag wordt dit succes wereldwijd geserveerd in hotels, cafés en bij koffieliefhebbers thuis. Hoogwaardige koffiemelanges zorgen voor het superieure aroma en de superieure smaak, want alleen de beste groene koffiebonen vanuit de hele wereld worden gebruikt voor de productie van “Varesina caffe

Een meesterlijk samenstelling van Passie, Traditie en Techniek.

 De aankomst van de groene koffiebonen in de branderij is altijd weer een mooi moment, het is de start van de productie van een hoogwaardige koffiemelange .Door de nieuwste technieken, de hoge kwaliteitsnormen (sinds januari 2010 werkt “Varesina caffe” volgens de normen van ISO 9001:2008), de zorgvuldige keuze van de koffiebonen, de manier van roosteren en de traditionele familierecepten, van generatie op generatie doorgegeven, ontstaat de “Varesina caffe”  met een uitzonderlijke smaak en een geheel eigen karakter, net zoals die eerste espresso in 1919.