Zakelijke koffiepakketten

Op zoek naar een zakelijke koffiepakketten?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen thuis of op kantoor wel een koffiemachine staan.
Een koffiemachine met vele mogelijkheden. Espresso, lungo, Americano, cappuccino en nog veel meer heerlijke koffies worden door uw relaties of medewerkers als een echte barista gemaakt. Door het vele gebruik van deze machines, gaat men steeds meer op zoek naar verschillende soorten en smaken van koffie. Een zakelijk koffiepakket voor uw medewerkers of relaties is dat een lekkere oplossing waarmee u eens iets anders aanbied als het bekende kistje wijn. Wilt u ook eens iets anders voor uw relaties, jubilaris of medewerker? wij helpen u graag.

Zelf zakelijke koffiepakketten samenstellen?

Naast de door ons samengestelde pakketten is het altijd mogelijk om zelf een zakelijk koffiepakket samen te stellen. Wij adviseren u graag en helpen u met het maken van de juiste keuze. Het is ook mogelijk het pakket aan te vullen met porselein of een bijpassend drankje.

Op zoek naar een koffiebonenpakket voor bedrijven.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken voor een leuk cadeau voor uw medewerkers, dan is een koffiebonenpakket een lekkere optie. het is weer eens wat anders dan de gebruikelijke cadeaus. De kans dat een koffiepakket is de smaak zal vallen is zeer groot. zoals we al eerder aangaven, hebben veel mensen thuis een koffiemachine staan en een koffiebonen pakket zal hierdoor als een leuk geschenk gezien worden.

Waar kan ik zakelijke koffiepakketten bestellen?

U bent op zoek naar een ander cadeau voor uw medewerkers voor de feestdagen, u wilt u jubilaris een lekker cadeau geven. Denk dan eens aan een koffie cadeau. wanneer gewenst zorgen wij voor een luxe verpakkingen en vullen wij uw cadeau aan met bijpassende lekkernijen.